<<من احب فاطمه س ابنتی فهو فی الجنه معی و من ابغضها فهو فی النار>>
هر کس فاطمه (س) دخترم را دوست بدارد، در بهشت با من است، و هرکس با او دشمنی ورزد،در آتش {دوزخ} است.
فاطمیه اول
بر اساس برخی نقلهای تاریخی شهادت حضرت فاطمه (س) در روز ۱۳ جمادیالاول و بعد از گذشت 75 روز از رحلت پیامبر اسلام (ص) واقع شده است. شیعیان به این روز و چند روز قبل و بعد از آن فاطمیه اول میگویند.
در برخی مناطق شیعه نشین، مراسم عزاداری حضرت فاطمه از فاطمیه اول شروع شده و تا فاطمیه دوم ادامه مییابد. در بین شیعیان مرسوم است که در این روز و برخی روزهای قبل و بعد از آن، مراسم روضه خوانی و ذکر مصیبت در مساجد، حسینیهها، تکایا و نیز در خانهها برگزار میکنند.
هئیت محبان المهدی(عج) نیز به مناسبت ایام فاطمیه اول در روز های یکشنبه و دوشنبه مصادف با هفتم و هشتم دی ماه در مسجد باب الحوائج (ع)مراسم سینه زنی برگزار نمود.
فاطمیه دوم
بر اساس حدیثی که ابوبصیر از امام صادق (ع) نقل کرده است، شهادت حضرت فاطمه (س) در روز سه شنبه سوم جمادی الثانی بوده است. عزاداری ایام فاطمیه معمولا در فاطمیه دوم شور بیشتری پیدا میکند. در قم بعد از تاسیس حوزه علمیه قم و زعامت آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری، عزاداری در این روزها احیاء شد.
هئیت محبان المهدی نیز به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) در روز شنبه ،یکشنبه و دوشنبه مصادف با 29،28،27 به اقامه عزا و سینه زنی پرداخته وو همچنین با برپایی ایستگاه صلواتی در جلوی درب ورودی مسجد باب الحوائج(ع) به خدمت رسانی به دوستداران اهل بیت (س) پرداخته است .